Follow by Email
Facebook

In essentie heeft ILS mij weer doen voelen!

Door vijf jaar lang dit gedachtegoed te trainen aan mensen in verschillende organisaties, heeft ILS mij naast het voelen, rust gegeven. En veel minder angst. Ik heb door Impeccable leadership mezelf steeds beter leren kennen. Waardoor ik meer voel wat mijn verlangens zijn, meer in liefde leef met mezelf en daardoor meer vrijheid ervaar. Bovendien geeft ILS mij taal om aansluiting te vinden in ‘de wereld van het denken’ om zo af te reizen naar ‘de wereld van het voelen’ en anderen hierin mee te nemen. Met impact op succesvol samenwerken.

Impeccable leadership legt de brug tussen mij als mens (leider) en de buitenwereld (het team). Het is voor mij een dankbaar gedachtegoed dat mij tijdens mijn vak als trainer/coach, maar ook als mens ongelooflijk helpt om zowel de weg naar binnen te onderzoeken alsmede de verbinding met de ander te leggen. Het stelt mij in staat om bewust te kijken naar mijn eigen gedrag (strategieën) en naar het gedrag dat een ander in mij raakt, om vervolgens een keuze te ontwikkelen om te beslissen op welke manier ik hiermee om wil gaan.

Impeccable Leadership is een complete methodiek; die je zowel spiritueel, praktisch, individueel kan gebruiken, als in het kader van een groepsdynamisch proces. Verder biedt het een onderzoeksmethode voor je innerlijke reis en een evaluatiemodel voor jouw verbinding met de buitenwereld (de ander of de groep waarmee je in contact wil zijn/leiding aan geeft). Ten slotte zit het grote onderscheidend vermogen in leiderschap zien als een proces. En niet als een statisch begrip. Dat betekent dat een ieder die in staat is om naar zichzelf te kijken, ook in staat is zich te ontwikkelen op het gebied van leiderschap.

ILS heeft mij geïnspireerd om echt mijn missie bewust te voelen en te leven! Om dankbaar te zijn voor wat ik kom brengen en daar anderen weer door te inspireren! Ik ben door ILS in staat gesteld met anderen om mij heen in een diepe dialoog te komen. De confrontatie met mezelf aan te gaan en een liefdevoller mens voor mezelf en voor anderen te kunnen zijn.

Suzanne Bontje

Andere testimonials