Follow by Email
Facebook

Ervaren hoe waardevol het is om een ‘diepere laag’ te raken

Tijdens een training ‘Leiderschap en coaching’ kwam ik in contact met Impeccable leadership. Mijn doel was om mijn impact te vergroten in mijn rol als Performance manager bij KPMG. In de training heb ik ervaren dat bij leiderschap verbinding met je eigen gevoel én dat van de ander centraal staat. Voor mij is de kern van Impeccable leadership dan ook ‘verbinding maken’, om écht contact te maken en verdieping aan te brengen in relaties.

De methode helpt goed om op een dieper niveau gesprekken te voeren en om te achterhalen wat anderen drijft. Impeccable leadership biedt me hierbij structuur. Het ordent en geeft emoties en gedrag ‘een plek’. Daarnaast levert de methode bewustwording en ervaring, dat verbinding maken met eigen gevoel essentieel is om aansluiting te maken met anderen, om hen te kunnen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben erg geïnspireerd door de combinatie van volledigheid en praktische toepasbaarheid . Mijn eigen gevoel geldt als leidraad in mijn innerlijke reis naar bewustwording en leiderschap. Waarbij werk maken van ‘beleving’ helpt om een diepere laag te raken bij mijzelf en anderen. De tools en handvaten ondersteunen praktisch om hier aan concreet invulling te geven.

De Impeccable leadership methode (en het daarmee verkregen inzicht) heeft mij verrijkt en is erg waardevol geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Een uniek model dat écht werkt en ver af staat van een ‘trukendoos’. Ik merk dat ik bewust op een andere manier gesprekken voer en ik ervaar hoe waardevol het is om de ‘diepere laag’ te raken, écht tot de kern te komen en aansluiting te krijgen met de ander, om samen weer een stap verder te komen.

‘Voor mij staat verbinding met jezelf en anderen centraal’.

Monique Pauw

Andere testimonials