Follow by Email
Facebook

Persoonlijke ontwikkeling en symboliek

De bron van succesvol functioneren en gelukkig leven is een innerlijke reis. Er zijn verschillende manieren om die reis te ondernemen, deze reis heeft de kathedraal van Chartres als vertrekpunt. Chartres is een mooie plaats een uur voorbij Parijs. Al eeuwen trekt Chartres pelgrims en reizigers uit alle windstreken, die op zoek zijn naar antwoorden op belangrijke levensvragen. Deze 3-daagse training biedt je de gelegenheid om in een inspirerende omgeving echt stil te staan bij jezelf. Via een gestructureerd proces maak je de balans op van waar je nu staat, vandaan komt en waar je heen beweegt.

Grote dingen komen tot stand na een innerlijke reis. Die reis gestructureerd ondernemen zorgt voor kwaliteit en verdieping van jouw ervaring. De training Persoonlijke ontwikkeling en Symboliek is bedoeld om je ontwikkeling een impuls te geven en je bewustzijnsontwikkeling te vertalen naar acties die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van je levensreis. Symboliek is een van de meest krachtige middelen om verdieping te creëren in het bewustzijn en zo sneller te kunnen ontwikkelen.

De reis geeft je de gelegenheid om stil te staan bij je innerlijke belevingswereld met behulp van eeuwenoude symbolen. Je doet je eigen ontdekkingen door oefening in een bijzondere ‘energie’, onder begeleiding. Daarnaast is een ontmoeting van gelijkgestemden een mooie kans om het over ‘echte’ dingen te hebben die ons raken.

Meer weten?

Andere projecten