Follow by Email
Facebook

Peace of mind

Wat is de invloed van een veeleisende omgeving op ons persoonlijke en professionele leven? Waarop daagt een snel veranderende wereld ons uit? Het vraagt heel wat om je aandacht en betrokkenheid te verdelen tussen je werk, je partner, je gezin en de sportclub. En dan is er ook nog je sociale leven. Je aandacht wordt gemakkelijk versnipperd tussen de vele mails, dringende telefoontjes en de druk van ‘zou-moeten-kunnen’. Een goede balans is vaak ver te zoeken en voor je het weet, voel je dat je nergens echt aanwezig bent. Geen rust in je hoofd. Zonder focus ren je jezelf achterna.

  • Wat is er nodig om in de arena van je professionele en persoonlijke leven bewust vanuit jezelf je betrokkenheid, aandacht en aanwezigheid te sturen?
  • Hoe zou het zijn als je vanuit een innerlijke balans weet welke keuzes gemaakt moeten worden? Ten bate van jezelf en van het grotere geheel.
  • Stel je voor dat je ook in een moeilijk gesprek met  gemak bij jezelf blijft en zegt wat je te zeggen hebt.
  • Stel je voor dat je van uit je eigen bron, het Hart,  jouw waarheid op jouw manier vorm geeft

Om dit te bereiken is een ontwikkeling nodig van reflex naar reflectie. Een verschuiving van externe gerichtheid naar interne aandacht, een verschuiving van een horizontale wereld naar een verticale wereld.

Reflectie is een beweging naar binnen. Je bewust worden van wat je ‘mind’ is, wat identificatie is. En wat nodig is om daarvan los te komen. Zo ontwikkel je van innerlijke onrust, fragmentatie, naar verbinding, eenheid, kracht en wijsheid. Naar ‘peace of mind’. Zo krijg je een heldere kijk op wat jouw bijdrage aan een betere wereld is. Zoals Impeccable Leadership begeleidt Peace of Mind je in de beweging van fragmentatie naar eenheid. Met het programma begeef je je op weg naar jouw bron van Impeccability.

Peace of Mind faciliteert de reis naar binnen. De verbinding van hoofd, hart en buikgevoel. Door te vertragen, de stilte op te zoeken in meditatie, visualisatie en andere oefeningen die je dieper kennis laten maken met je innerlijke waarheid.  Wij geloven dat je alle kracht en wijsheid al in je hebt. Met Peace of Mind leer je luisteren naar je innerlijke stem, leer je jouw kracht en wijsheid ontsluiten. Je ontdekt hoe het is om gefocust te zijn en tegelijkertijd open te blijven voor alle mogelijkheden. Zo creëer je een krachtige basis voor zelfleiderschap. Jij staat stevig aan het roer en jij bepaalt je eigen koers. Je concretiseert en manifesteert vanuit innerlijke balans en eenheid. Naar balans en eenheid met de wereld om je heen. Zo binnen zo buiten!

De Peace of Mind workshops zijn interactief, in de dialoog leren we van en met elkaar. In de ontmoeting met de ander ontmoet je de kracht in jezelf. Stem je innerlijke radar af op kwaliteit.

Informatie: Meru Leadership

Andere projecten