Follow by Email
Facebook

Leiderschap & Coaching

Ervaring op doen met het ‘fundament’ van Impeccable leadership

Dat kan in een training ‘Leiderschap & coaching’. In een bewuste en stapsgewijze aanpak leer je met je medewerkers te werken aan resultaat en ontwikkeling. Aan het doorbreken van belemmerende patronen en het bouwen aan nieuw perspectief. Samen doelen realiseren vraagt om het vermogen anderen te betrekken en begeleiden in ontwikkeling. Inzicht in kritieke elementen in het leiderschapsproces is onontbeerlijk. De eerste stap is echt contact om vervolgens samen creatief te onderzoeken wat nodig is voor succes. De bron van dat succes is persoonlijke ontwikkeling. De methode zorgt voor het ervaren van een directe relatie tussen persoonlijke beleving en impact op de omgeving.

In de training doe je ervaring op met het leiderschapsproces, -rollen en impact in leiderschap. Daarnaast doe je ervaring op met het Transformatieproces model wat een krachtige tool is voor teamontwikkeling en high performance.

“De training heeft mij laten inzien en ervaren dat de kern van leiderschap gaat over verbinding maken. Verbinding met de ander maar ook verbinding met je eigen gevoel. Ik ben erg enthousiast over de kracht van de aanpak, theorie en praktijktoepassing, in combinatie met betrokken en inspirerende trainers. Ik voer nu op een andere manier gesprekken en ben daardoor als leidinggevende ook effectiever geworden.”

Wanneer?

Andere projecten