Follow by Email
Facebook

LEF – Linked Experienced Females

Vrouwen verschillen van mannen. Zijn niet beter of slechter, maar anders. Wat betekent dat verschil precies voor vrouwen op een top-positie. Wat betekent vrouw-zijn in de interactie in een organisatie, in het persoonlijk leven. Impeccable leadership biedt een praktisch en theoretisch kader voor verkenning en verdieping van leiderschap als innerlijk proces. Om met impact stappen te zetten in leiderschap en bewustzijn.

LEF is een netwerk voor top vrouwen uit de regio (Brabant en Arnhem). En biedt een context voor ontwikkeling van vrouwen met interessante sessies op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. We kiezen samen onderwerpen rond thema’s als profileren, onderhandelen, communicatie, balans in alle rollen, netwerken en leiderschap. De sessies vormen de bedding om elkaar te leren kennen, te leren van elkaars ervaringen. En elkaar versterken in waar we mee bezig zijn. Inspirerende sessies die uitnodigen tot actieve participatie van de deelnemers om impact te realiseren voor jezelf en voor de andere deelnemers. Kortom, LEF staat voor verbinden met jezelf en met elkaar. Nog afgezien van het belang in je eigen regio deel te nemen aan een netwerk, dat basis biedt om elkaar te kunnen helpen.

In de praktijk blijkt het lastig om tijd te maken voor vragen als wat wil jij? Wat is voor jou belangrijk? Waar mag men jou voor bellen? Waar krijg je energie van? Wat zijn je valkuilen? Om deze vragen te kunnen beantwoorden werkt het krachtig als iemand je helpt om een stapje verder te gaan en zo dichter bij de kern van jezelf te komen. Want hoe beter je jezelf kent, hoe beter je in staat bent contact te maken met je omgeving. In contact met je omgeving (zakelijk en privé) is alles mogelijk.

Door oprechte interesse te tonen en echt naar elkaar te luisteren, creëren we een sfeer van vertrouwen en openheid waarin zo veel mogelijk is. In deze sfeer nemen we elkaar mee in een leerproces en kun je ervaringen en successen delen. In oprechte aandacht ontstaat ruimte om je onzekerheden en kwetsbaarheden te uiten en daar op positieve en constructieve manier mee aan de slag te gaan. LEF biedt vier keer per jaar een moment waarin verbinden met jezelf en met elkaar centraal staat.

LEF richt zich op ambitieuze vrouwen op interessante posities bij toonaangevende bedrijven of instellingen in de regio. Om de aard van de doelgroep te waarborgen is deelname op uitnodiging.

Andere projecten