Follow by Email
Facebook

Over ons

Impeccable leadership (ILS) heeft een ‘huis’. Een stichting die is ingericht als vrijplaats van professionals voor professionals. Deze stichting is officieel gestart in september 2012 en bestaat uit een groep mensen die enthousiast is over de kracht en kwaliteit van het gedachtegoed van Impeccable leadership.

Ons doel is het bevorderen en ontwikkelen van de toepassing van Impeccable Leadership
Om zo bij te dragen aan de ontwikkeling van ‘being-based-leadership’; betrokken leiderschap vanuit het hart. Om met ‘care and involvement’ bij te dragen aan de omslag van organisaties als een ‘dominantie hiërarchie’ naar een organisatie als een ‘community of excellence’. Dat zijn proactieve organisaties die veerkrachtig en innovatief kunnen opereren in een onvoorspelbare omgeving en duurzaam succesvol zijn in hun bijdrage aan de vitaliteit van hun omgeving. Dat succes boeken zij door toegang tot het volle potentieel van de organisatie. Kortom, door een omslag van macht naar gezag, gericht op sociale innovatie als fundament voor creativiteit en duurzame oplossingen.

Om werk te maken van deze ambities ont-moeten ‘ambassadeurs’ elkaar
Voor inspiratie en om na te denken over de verdere ontwikkeling van het gedachtegoed en hoe daaraan invulling te geven met concrete projecten. Zij maken daarbij gebruik van methodes en hulpmiddelen van het ILS-gedachtegoed.

Impeccable leadership gaat uit van het geloof in de kracht van menselijk bewustzijn
En in het belang van ontwikkeling daarvan voor een gezondere wereld. ‘Better leaders make a better world’. Hoe groter het niveau van bewustzijn hoe groter de kans op ontwikkeling van een ‘deep democracy’ waarin voor alle gevoelens, gedachten, rollen etc. plaats is. Een vorm van samenleven en -werken die ontwikkeling naar sociale innovatie en succes een krachtig fundament biedt.

Kamer van Koophandel: 30249648
BTW nummer: 820142219B01