Follow by Email
Facebook

Wat levert Impeccable leadership op?

‘Impeccable’ verwijst naar verbinding en eenheid
De verbinding en eenheid die een succesvolle organisatie kenmerken. Verbinding en eenheid die ontbreken als het mis gaat in teams. Succes ontstaat niet vanzelf. High performance en excellence zijn een gevolg van investeren en ontwikkeling. Organisaties zijn continue in beweging. Net als hun omgeving. Om in dit krachtenveld succesvol te zijn is flexibiliteit nodig en leervermogen. Het gaat om denken en handelen dat verschillen overbrugt.

Impeccable Leadership zorgt er voor dat het geheel meer is dan de som der delen
Daarmee creëert leiderschap een proactieve organisatie met een high performance cultuur. In zo’n organisatie achten de groepsleden het geheel van hoger belang dan het belang van de delen. En handelen daar ook succesvol naar. Er is proactieve onderlinge ondersteuning bij de ‘delivery’. Deze fase kenmerkt zich door vertrouwen, creativiteit en commitment als fundament van high performance. Hier heeft het team het stuur in handen. De leider vindt hier een balans tussen uitdagen en ondersteunen.

Wat is de essentie van impeccable leadership?
Ontwikkelen en bewustzijn als middel tot innovatie en succes in een steeds complexere wereld.

Concreet?
Organisaties leveren 20 tot 30% betere resultaten als het contact tussen mensen en de werksfeer goed is. Bedrijven met sterk leiderschap hebben 40 procent meer kans op succes.