Follow by Email
Facebook

We zijn al-één dus verschillen zorgen voor kleur in de wereld

Voor mij als trainer en coach, is de kern van Impeccable leadership (ILS) het integreren van denken, voelen en doen. Integreren op basis van constructieve waarden ten behoeve van individu, team, groep of gemeenschap. Ik kwam ermee in aanraking door Frits Wilmsen. Met hem en andere trainers gaf ik trainingen met ILS als basis. Impeccable leadership heeft mij geraakt door de compleetheid van het model. Waar het op het eerste gezicht complex en abstract leek, vind en ervaar ik nu dat het juist praktisch is en zeer toepasbaar. In die zin zie ik het als een verrijkend gedachtegoed. Wat ik als onderscheidend zie in deze methode is dat de principes toepasbaar zijn op vrijwel elke organisatie, team of individu. Omdat er altijd een volgende stap in ontwikkeling te ontdekken valt en mogelijk is.

ILS vormt een fantastisch kader en geeft richting aan het bereiken hiervan. Daarnaast zorgt de spirituele dimensie van het gedachtegoed voor diepgang, ‘purpose en zingeving’. Het gedachtegoed heeft me geïnspireerd om nog nieuwsgieriger te zijn naar wat mensen, naar wat leiders beweegt en hierdoor minder snel te oordelen.

Ik ben er een betere coach door geworden met nog meer oog voor individuele- en groepsontwikkeling. Impeccable leadership vormt een kader waar ik praktisch mee kan werken.

Ronald Rier

Andere blogs