Follow by Email
Facebook

Open training Leiderschap & Coaching 23, 24, 25 maart en 14 juni 2022

‘Leiderschap & coaching’ (L&C) is het fundament van het impeccable leadership ontwikkelingstraject. 23, 24, 25 maart en 14 juni 2022 staat de volgende 3+1 daagse L&C training gepland in hotel de Sterrenberg in Otterlo. Lees vooral verder als je mogelijk interesse hebt om hierbij te zijn!

In de training doe je ervaring op met het leiderschapsproces, leiderschapsrollen en hoe je als leider impact maakt. Daarnaast doe je ervaring op met het Transformatieproces model wat een krachtige tool is voor teamontwikkeling en high performance. Samen doelen realiseren vraagt om het vermogen anderen te betrekken en begeleiden in hun ontwikkeling. De eerste stap is echt contact maken om vervolgens samen te verkennen wat nodig is voor succes. In deze training ligt de nadruk op impact in relaties en op het bereiken van persoonlijke en bedrijfsdoelen. Je verbetert de kwaliteiten die je nodig hebt als leidinggevende, zoals inlevingsvermogen, openheid, creativiteit, integriteit en objectiviteit.Verder staan we stil bij de volgende vragen:
Wat is er nodig om samenwerking plezierig en succesvol te krijgen? Welke competenties zijn van belang bij het krijgen van wederzijds begrip en het openstaan voor elkaars suggesties? Op zo’n manier dat mijn impact op het realiseren van doelen groter is? Hoe herken ik het ontwikkelingsniveau van mijn team en de uitdagingen die elk niveau met zich meebrengt? Hoe herken ik de verschillende fasen van een gesprek met de bijbehorende aandachtspunten?

Andere agenda items